دایناسورها هم منقرض شدند اما این نظام آموزشی فرسوده باقی است

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. دپارتمان ها
  4. chevron_right
  5. دپارتمان مشاوره تحصیلی
  6. chevron_right
  7. مطالب روانشناسی موفقیت تحصیلی
  8. chevron_right
  9. دایناسورها هم منقرض شدند اما این نظام آموزشی فرسوده باقی است

سایت خبری عصرایران که یکی از پربیننده ترین و معتبرترین سایتهای خبری کشور است. به مناسبت انتشار نشریه تخصصی و اقتصادی نبض بازار ؛ مطلب انتقادی سینا تهرانی را که در صفحه نخست این نشریه آمده است؛ مورد توجه قرار داده که در ادامه می خوانید:

عصر ایران نوشت: نشریه تخصصی اقتصادی نبض بازار با انتشار چند نقد اقتصادی و اجتماعی،از جمله مقایسه فرسوده بودن نظام آموزش و پرورش کشور با انقراض دایناسورها، به جمع رسانه های کشور پیوست. نبض بازار در بخشی از صفحه نخست خود با درج عنوان «دایناسورها هم منقرض شدند اما این نظام آموزشی فرسوده باقیست! » به نقل از سینا تهرانی به نقد سیستم آموزشی کشور پرداخت و نوشت: جان لنون نقل می کند که وقتی پنج ساله بودم مادرم همیشه می گفت: شادی کلید زندگی است. وقتی به مدرسه رفتم معلم از من پرسید: بزرگ که شدی می خواهی چه کاره شوی؟ و من گفتم: شادمان. او گفت: ظاهراً تکلیف درسی ات را درست متوجه نشده ای! و من گفتم: شما زندگی را درست متوجه نشده اید.»

این تحلیلگر برجسته آموزشی می افزاید: آموزش و پرورش ما پر است از مطالب حجیم غیرمفید که نقشی در زندگی واقعی دانش آموزان ایفا نمی کند. در چنین نظام فرسوده آموزشی ای که مبانی اندیشه اسلامی و مهارت تفکر راه حل محور جایی در آن ندارد و خلاقیت سرکوب می گردد، شاهد تربیت مدیران و متخصصین ناکارآمد و بی تعهدی خواهیم بود که بجای بهره گیری از توان فکری و پتانسیل های بومی به دنبال نسخه های منسوخ و دیکته شده غربی می روند. متأسفانه در مدرسه و دانشگاه خبری از مهارتهای زندگی نیست. مهارتهایی که در آینده تفاوت فرد دارا و ندار، متخصص یا مدیر کارآمد و نالایق را تعیین می کند.

مدیر هفته نامه نبض بازار در گفتگوی کوتاه با خبرنگار خبرگزاری مهر با اذعان به افول چراغ رسانه های مکتوب و با بیان اینکه با بازنشر مطالب در رسانه های آنلاین و کانال های تلگرام این نقیصه را جبران می کنیم، دیگر تفاوتهای خود را  اینگونه بیان کرد:  ابتدا غیر دکه ای بودن و توزیع بین مدیران سازمان ها، شرکتها و محافل گپ وگفت نخبگان اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در کنار توزیع هدفمند در بین مردم.
وی گفت: دوم غیر خبری بودن و نگاه تحلیلی و پرونده ای به موضوعات مختلف اقتصادی و سوم مستقل بودن و عدم وابستگی به جناح های تعریف شده سیاسی در کنار همکاری با هر دو جناح در مسیر چرخش آزاد اطلاعات از دیگر تفاوت های این نشریه با دیگر نشریات است.
مدیر هفته نامه نبض بازار اضافه کرد: البته بعد از استمرار انتشار و استقبال نخبگان جامعه و مردم بصورت تفصیلی درباره این نشریه صحبت خواهیم کرد.
عصر ایران، آغاز به کار این نشریه تبریک می گوید و برای دست اندرکارانش آرزوی موفقیت می کند.

لینک مطلب در سایت عصرایران: اینجا

question