چرا مرد یا زنی که به همسر خود خیانت می کند، با دروغ هایش نمی تواند، خیانت خود را مخفی کند؟

اغلب از مراجعینم می شنوم که می گویند: آقای حمید ایروانی ! رفتار همسرم به یکباره تغییر کرده است. خانمی می گفت: ” آقای ایروانی، شوهرم هیچگاه اجازه نمی دهد که با دوستانم به سفر توریستی بروم اما چند روزی است که اصرار دارد تا مرا به سفر بفرستد.”خانم دیگری اظهار می داشت: “همسرم وقتی به حمام می رود گوشی موبایلش را نیز با خود می برد و یا آن را در جایی مخفی می کند، حال آنکه قبلاً گوشی اش را روی میز می گذاشت و حساسیتی روی آن نداشت.”

آقای جوانی نیز می گفت: “جناب ایروانی ، زنم به یکباره محبتش به من افزایش یافته است و مدام مرا برای رفتن به ورزش و یا مسافرت گروهی با دوستانم تشویق می کنم، حال آنکه پیش از این، به شدت با این کارها مخالف بود.”

بی وفایی و خیانت به همسر امری نیست که با یکی دوبار انجام شدن، فرد بتواند آنرا برای همیشه ترک کرده و نیاز خود را رفع نماید. بلکه خیانت و بی وفایی و تجربه هیجان های مرتبط با آن شخص را به نوعی درگیر می نماید، بطوریکه فرد پس از مدتی مجدداً نیاز به انجام آنرا احساس خواهد کرد.

در واقع شخص بی وفا در یک دور تکرار می افتد و هرچه با گذشت زمان حس عاطفی میان او و جنس مخالفی که با او دوست شده است، قویتر شود، تمایل او برای دیدار با آن شخص نیز افزایش می یابد.

فردی که به همسرش خیانت می کند نیاز دارد تا خارج از امور عادی و متداول زندگی روزمره خویش بی وفایی و خیانتش را به اجرا درآورد. به همین جهت سعی بر موقعیت سازی و ایجاد فرصت برای ادامه کار خود می نماید.

البته چنین امری به سادگی امکان پذیر نیست و در نهایت فردی که به همسرش خیانت کرده برای پیشبرد اهداف خود متوسل به دروغ می شود. این دروغ ها در مراحل پیشرفته تر به قدری زیاد می شود که فرد دروغگو دیگر قادر نیست که کنترل معقولی بر روی حرفهای ضد و نقیض و خارج از منطق خود داشته باشد. از این رو همسر و خانواده به نحوی آشکار متوجه دروغ های همسر بی وفا و خیانت کننده می شوند.

 

 

برگرفته از دست نوشته های حمیدایروانی متخصص بهبود روابط ناشی از خیانت به همسر

question